پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1404/01/15

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رفع مشکل زیرساخت مخابراتی در 217 مرکز بهداشتی و درمانی واقع در مناطق کمتر برخوردار و روستایی کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یک دغدغه در دستور کار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گرفته است.

رفع مشکل زیرساخت مخابراتی در 217 مرکز بهداشتی و درمانی واقع در مناطق کمتر برخوردار و روستایی کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یک دغدغه در دستور کار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گرفته است.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، در ادامه پیگیری‌های انجام شده توسط دکتر پرویز یزدان‌پناه، پیش از ظهر امروز نشست مشترکی با جواد غلام‌پور مدیرکل ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، امیری مدیرکل مخابرات و کارشناسانی  از حوزه زیرساخت و حوزه فن آوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد.


در این نشست مدیرکل ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات و مدیرکل مخابرات برای تامین زیرساخت‌های مخابراتی در مناطق مختلف اعلام آمادگی کردند و قول دادند در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نکنند.


دکتر یزدانپناه با تاکید بر اینکه فعالیت سامانه "سیب" به دلیل نبود زیرساخت‌های مخابراتی در برخی مراکز بهداشتی و درمانی استان با مشکلاتی روبه‌رو شده است، افزود: استقرار سامانه پرونده الکترونیکی سلامت به عنوان یک اولویت در دستور کار بوده و در این زمینه هیچ قصوری از مجموعه متولیان امر پذیرفتنی نیست.


وی با بیان اینکه بدون شک تحقق این مهم کاهش خطای پزشکی را به همراه دارد، عنوان کرد: در این پرونده مجموعه اطلاعات مرتبط با سلامت افراد از پیش از تولد تا تمام طول زندگی آنان ثبت شده و امکان تداوم مراقبت از سطح یک تا سطوح تخصصی و فوق تخصصی را فراهم می‌کند.


دکتر یزدانپناه عدالت محوری، شهروندمدار بودن، حفظ محرمانه بودن اطلاعات سلامت و دسترسی شهروندان به پرونده الکترونیک سلامت خود را از رویکردهای کلان طرح پرونده الکترونیک سلامت دانست و گفت: با راه اندازی این سامانه به دلیل گزارش‌های اماری و اطلاع برخط از وضعیت شاخص‌های مهم حوزه سلامت خطاهای انسانی در تجویز حذف می‌شود.


مدیر آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در صورت تامین زیرساخت‌های مخابراتی در نقاط مختلف داده‌ها و اطلاعات مردم در مراکز روستایی دور افتاده به صورت آنلاین در سامانه سیب( سامانه یکپارچه بهداشتی) ذخیره و از این اطلاعات بهره برداری‌های لازم از طرف کارشناسان مرکز بهداشت استان انجام می‌گیرد.


علی حسن احمدی اظهار داشت: در صورت عملی شدن این مهم گام مهمی در راستای اجرایی شدن یکپارچه نظام ارجاع و پرونده اکترونیک سلامت برداشته خواهد شد.







انتهای پیام/